Logo Quarante
About

Uw idee...ons project.

Quarante steekt de handen uit de mouwen en werkt uw idee uit. Een duivel-doet-al die maar wat graag initiatief neemt. We zijn uw rechter- en linkerhand. Denkers én doeners. We weten de valkuilen liggen; zien mogelijkheden. Maar vooral … we snappen hoe u een project efficiënt tot een goed einde brengt.

Quarante is een partner die meedenkt over uw idee, iemand die u met de neus op de feiten drukt. Niet met holle woorden of loze beloften. Wél met realistische plannen die steek houden. Wij zien wat u niet ziet: het grotere plaatje. We zijn van alle markten thuis en gaan prat op een breed, innovatief netwerk.

Quarante is een businessbouwer. Hands-on en cross-over. We werken keihard tot alles perfect zit en leggen de lat hoog. U herkent ons aan die onuitputtelijke drive, zakelijke slagkracht en dat koppig enthousiasme.

Bio

Line Verbeke (°1975), de drijvende kracht achter Quarante.

Profielfoto Line VerbekeHaar opleidingen Licentiaat Lichamelijke Opvoeding –sportmanagement (KU Leuven) en Manager in openbare besturen (U Hasselt) leggen een brede basis onder haar veelzijdige professionele carrière. Een korte loopbaan als leerkracht bracht Line bij de Vlaamse Handbalfederatie als sporttechnisch coördinator en topsportcoördinator. In 2005 evolueerde zij naar afdelingshoofd Vrije tijd en cultuurbeleidscoördinator bij het gemeentebestuur in Heusden-Zolder. Hier nam ze een afdeling van 75 mensen voor haar rekening en was ze lid van het managementteam. In deze functie kreeg Line het projectmanagement stevig in de vingers, wat er uiteindelijk toe heeft geleid om in september 2015 Quarante op te richten.

Line haar opleidingen en professionele uitdagingen geven haar een operationeel én strategisch inzicht in diverse sectoren, gaande van cultuur, kunst, fashion, erfgoed, sport, toerisme, infrastructuur, vrijetijdseconomie tot algemeen management.

De ambitie? Uw ideeën omzetten in een spraakmakend project.

Contact

Reitstraat 2, 3530 Houthalen - Helchteren,
+32 474 56 90 66

,

line.verbeke@quarante.be

Voor meer info, neem gerust contact.

&nbsp